Kleenex Natural Fresh Lomme – 8 pk.

21 kr.

Oplev en ny dimension af friskhed med Kleenex Natural Fresh lommetørklæder. Tænk naturlig, tænk frisk, tænk Kleenex.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736400104773345 Kategori:

Kleenex Natural Fresh Lomme er det perfekte valg, når du vil have den ultimative friskhed og lindring på farten. Disse skånsomme lommetørklæder kommer i praktiske pakker, der let kan tages med overalt.

Med en unik kombination af balsam og mentol giver Kleenex Natural Fresh Lomme dig en forfriskende og lindrende følelse, hver gang du bruger dem. Den milde balsam lavet af morgenfrue og E-vitamin plejer og beskytter din hud, mens mentolen giver en kølende effekt, der lindrer irritation og ubehag.

Uanset om du er på farten, på arbejdet eller derhjemme, er Kleenex Natural Fresh Lomme en pålidelig følgesvend, der hjælper med at holde dig frisk og velplejet hele dagen. Med 8 pakker i en praktisk æske har du altid nok lommetørklæder ved hånden til at tackle enhver situation.

Sørg for at have Kleenex Natural Fresh Lomme med dig, så du altid kan nyde den forfriskende og lindrende følelse af renhed uanset hvor du befinder dig. Giv din hud den pleje, den fortjener, med disse skånsomme lommetørklæder fra Kleenex.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kleenex Natural Fresh Lomme – 8 pk.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.