Panodil Junior 125 mg – 10 suppositorier

31 kr.

Forkæl dit barn med Panodil Junior 125 mg suppositorier – Hurtig lindring af feber og smerter. Effektiv og nem at bruge. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736400507242407 Kategori:

Panodil Junior 125 mg er den ultimative løsning til dit barns smertelindring. Disse 10 suppositorier er skabt med omtanke for dit barns velvære og komfort, da de er nemme at anvende og yder effektiv smertelindring på en skånsom måde.

Med det aktive lægemiddelstof paracetamol er Panodil Junior et pålideligt og svagt smertestillende produkt, der er velegnet til behandling af milde former for smerter såsom hovedpine, tandpine eller feber hos børn. Suppositorierne er især ideelle til børn, der har svært ved at synke tabletter eller har behov for en hurtig virkning.

Panodil Junior 125 mg er skabt med fokus på sikkerhed og effektivitet, så du trygt kan give dit barn den nødvendige smertelindring, når det har brug for det. Den let doserede form gør det nemt at tilpasse mængden efter dit barns behov og vægt, så du kan være sikker på at give den rette dosis hver gang.

Med Panodil Junior 125 mg kan du sikre dit barn en behagelig og smertefri hverdag, hvor smerter ikke står i vejen for leg, læring og trivsel. Lad dit barn nyde livet fuldt ud med Panodil Junior 125 mg – den lille, men effektive nødhjælp mod smerter. Trust Panodil Junior to provide fast and effective pain relief for your child, allowing them to get back to being their happy, lively selves in no time.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Panodil Junior 125 mg – 10 suppositorier”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.