Strepsils Honning/Citron – 36 stk

88 kr.

Nyd lindring med Strepsils Honning/Citron – lækre sugedråber mod ondt i halsen med beroligende effekt og skøn smag. Køb nu og få velvære.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736401674578503 Kategori:

Strepsils Honning/Citron sugetabletter er din redning, når ondt i halsen melder sin ubudne ankomst. Med deres lækre smag af sød honning og forfriskende citron, er disse sugetabletter en sand lindring for din irriterede hals. Indeholdt i en praktisk pakke med 36 stk, kan du have dem lige ved hånden, klar til at bekæmpe enhver form for ubehag i halsen.

Strepsils Honning/Citron sugetabletter er ikke blot en fornøjelse for smagsløgene, de er også effektive til at lindre smerter og mindske betændelse i halsen. De aktive ingredienser Amylmetacresol og Dichlorbenzylalkohol arbejder i synergi for at bekæmpe infektioner og bakterier, mens du nyder den behagelige smag af honning og citron.

Takket være deres praktiske format kan du nemt have Strepsils Honning/Citron sugetabletter med dig på farten, på arbejdet eller derhjemme. Uanset om du lider af en begyndende halsbetændelse eller bare har brug for lidt ekstra pleje til din hals, er disse sugetabletter det perfekte valg.

Forkæl din hals med den delikate kombination af honning og citron, mens du samtidig sikrer dig en effektiv og hurtig lindring af smerter og irritation. Lad Strepsils Honning/Citron sugetabletter være din redningsplanke, når ondt i halsen truer med at sætte en stopper for din dag. Tag kontrollen over din helbredstilstand med disse lækre og effektive sugetabletter, og lad din hals takke dig for omsorgen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strepsils Honning/Citron – 36 stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.